[LOCAL PRESENCE, GLOBAL SERVICE] In deze reeks willen we graag de teamleden van alle Damaco Foods kantoren wereldwijd aan u voorstellen. We vroegen hen wat onze bedrijfswaarden - prestatie, kwaliteit, samen voor beter, betrokkenheid en plezier - voor hen betekenen in hun dagelijkse werkleven.

In dit artikel stellen we met trots Damaco Foods Dubai aan u voor.

IMAD (General Manager van Damaco Foods Dubai)

"Ik werk al meer dan 3 jaar samen met Damaco Group. Ik was al lang in contact met Damaco Group toen ik de functie van Regional Sales Manager bij JBS Group bekleedde. Werken met Damaco Group betekent voor mij hard je best doen en uitdagingen accepteren om de gewenste doelen te bereiken. Geloven in jezelf en in je teamgenoten zal je door de moeilijkste periodes heen helpen. Goede en slechte tijden zijn er in ieders leven, maar het beste is om te leren van de slechte tijden en te genieten van de goede tijden."

Als algemeen directeur wil Imad zijn visie op de waarde "Samenwerken " met ons delen.

"We zijn omringd door duizenden succesvolle bedrijven op verschillende gebieden. Velen van hen zijn gestart door individuen en groeiden uit tot leiders in hun vakgebied. Een individu kan in zijn eentje voor een bepaalde tijd succesvol zijn, maar later zijn er extra mensen nodig om het succes voort te zetten.

Geloven in teamleden en zich bewust zijn van ieders capaciteiten en focussen op de sterke punten die hij/zij heeft, is de beste manier om de gezonde werkomgeving voort te zetten.

Het werk van elk bedrijf is een reis die te vergelijken is met het zich verplaatsen met een vliegtuig. Er zijn meer dan 50 mensen betrokken bij het vliegen met 1 vliegtuig en iedereen kent zijn eigen verantwoordelijkheden en iedereen vertrouwt elkaar."

RACHELLE (Finance Manager)

"Als we het hebben over betrokkenheid, is dat iets wat we verschuldigd zijn aan de groep en aan onszelf. Op die manier verantwoorden we onze verplichtingen tegenover het bedrijf:

  • ijverig werken met of zonder onze overste in de buurt.
  • het behartigen van de belangen van de groep.
  • het vervullen van onze plichten met een hoge mate van voldoening betekent dat wij onze doelstellingen zijn nagekomen.

Moeilijkheden zijn een realiteit, vooral in de huidige corona situatie, maar we zullen ons blijven inzetten voor onze DOELSTELLINGEN, voor de DOELSTELLINGEN van de Groep, samen zullen we beter worden."

MANSOORALI (Logistiek & Verzending Supervisor)

Mansoorali werkt voor Damaco Foods Dubai op de logistieke afdeling. Hier volgt wat hij denkt over onze waarde "prestatiegerichtheid" :

"De ''BEST IN CLASS'' zijn is wat Damaco Foods Dubai drijft. Goed is niet goed genoeg. Wij streven naar de hoogste wereldwijde normen qua service excellence. Wij hebben de passie om buitengewone resultaten te bereiken door onze klanten tevreden te stellen. Zelfs tijdens de pandemie, te midden van Covid-19 beperkingen en wereldwijde lockdown, heeft ons team het hoogste niveau van toewijding en prestaties vertoond om onze klanten te dienen. Het team van 5 heeft beter gepresteerd dan 15.

Onze kernwaarden vertolken duidelijk de verwachtingen voor elk teamlid. Deze waarden dienen als leidraad voor de samenhorigheid met collega's, klanten. Dankzij deze principes streven we op een consistente manier naar vooruitgang en blijven we onze zakelijke groei voortzetten. Dankzij onze normen, toewijding en positieve instelling, groeien onze prestaties voortdurend en worden we de beste in de diepvriesindustrie in de regio.

NANETTE (Administratief medewerker)

"De kernwaarde "Kwaliteit" betekent voor mij dat we met precisie, grote zorg en aandacht voor alle details te werk moeten gaan, zodat we efficiënt kunnen werken om de doelen van het bedrijf te bereiken en de BESTE tevredenheid van diensten te geven aan de klant, leveranciers en aan mijn collega's. En om als werknemer een kwaliteitswaarde te hebben, is alsof je de opperste garantie hebt in je beste werkoutput."

NISHA (Coördinator Documentatie & Logistiek)

"Het werken in een omgeving met plezier is een belangrijke variabele die bijdraagt aan een geweldige plek om te werken

3 tips voor plezier op de werkplek:

  • vier verjaardagen & werkverjaardagen
  • kleine overwinningen vieren
  • vriendschappelijke wedstrijden

Ik werk sinds kort bij Damaco Foods Dubai. Ik heb geleerd dat een werkomgeving met plezier enorm helpt om moeilijke taken op tijd op te lossen. Sinds ik bij het bedrijf werk, hebben we Eid, verjaardagen en werkverjaardagen gevierd, wat me de kans geeft om zelfverzekerd met mijn teamleden om te gaan. We werken op elk moment als een team, uiteraard voor vieringen of voor het oplossen van problemen."

group picture damaco foods dubai
Terug naar overzicht